Home

Over fietspraat.nl

Fietspraat.nl heeft als doel het aanbieden van no-nonsense informatie over wielergerelateerde zaken. Hierbij reviewen we ook regelmatig producten op fietspraat die een vernieuwend of innovatief karakter hebben. Dit kunnen zowel fietsonderdelen, fietskleding, voeding of bijvoorbeeld fietsnavigatiesystemen zijn. Verder schrijven we over materialen zoals frame, wielen en groepen, maar ook bijvoorbeeld over voedingsproducten, trainingsmethoden en georganiseerde toertochten.

Mocht U als bezoeker van deze website opmerkingen/vragen hebben, aanvullingen willen geven of verzoeken voor artikelen hebben, dan houden we ons enorm aanbevolen.

Productreview

Bent U leverancier of distributeur van een product op fietsgebied, staat U garant voor de kwaliteit van het product en wilt U dit product meer bekendheid geven? Neem contact met ons op en we zullen samen met U onderzoeken hoe we het product aan een review kunnen onderwerpen. We zullen dan een artikel wijden aan onze ervaring over het product. Ons publiek (100.000 unieke bezoekers per jaar) kan op die manier kennis nemen van uw product. 

Fietsclinics

Naast het schrijven over de wielersport fietsen we zelf ook nog. We doen dit individueel, in clubverband maar ook regelmatig door het organiseren/begeleiden van fietsclinics in onze woonomgeving: Zuid-Limburg. De fietsclinics van Fietspraat zijn geschikt voor fietsers van elk niveau, al moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat Zuid-Limburg en de Belgisch/Duitse grensstreek nooit echt vlak is. De begeleide fietstochten van Fietspraat worden aangepast aan het niveau en de wensen van de deelnemende groep. Heb je interesse in een fietsclinic, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Adverteren

Fietspraat.nl trekt ongeveer 100.000 bezoekers per jaar. Dit aantal is stijgende. Om Fietspraat kostendekkend te blijven aanbieden is Fietspraat op zoek naar adverteerders. Hierbij is het belangrijk dat adverteerders een relatie hebben met wielrennen. Als dat het geval is, dan zijn er vele mogelijkheden tot adverteren, zolang dit voor de lezer maar niet storend is. Hebt U hier interesse in, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Fietspraat is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Daarnaast kunt U met ons in contact komen via Twitter onder de Fietspraat of via Facebook

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken

Sponsored Links