Home

Beleef met Wielerbus.nl je ultieme uitdaging

A d v e r t o r i a l
Wil je met een groep fietsers deelnemen aan een fietsevenement dat wat verder van huis ligt? Dan wordt het vervoer van mens-fiets-en-bagage al snel een flinke organisatie. Met de auto is het vervoer van de fietsen vaak lastig, met het vliegtuig wordt het er zeker niet makkelijker op. Speciaal hiervoor is er nu: Wielerbus.nl

Fietsclinics vanuit Valkenburg

De oorsprong van Fietspraat ligt in Zuid-Limburg, wat natuurlijk een van de mooiste fiets-regio's van Nederland is. Met uitvalswegen richting België (Voerstreek, Land van Herve en de Ardennen) en Duitsland (Eifel) is Zuid-Limburg het startpunt bij uitstek van talloze mooie fietstochten. Daarom organiseert Fietspraat fiettsclinics vanaf 50 tot 175 km met het vertrek vanuit Valkenburg a/d Geul of omstreken. Door het programma in overleg vast te stellen biedt Fietspraat fietsers de kans om deze mooie fietsstreek te ontdekken onder begeleiding van ervaren gidsen.

Maratona dles Dolomites - Cyclo Toertocht

Als viervoudig deelnemer van de Maratona dles Dolomiti kan ik niet anders zeggen dat dit een geweldig mooie tocht is. In de categorie 'moeilijke cyclosportieven' moet je wel absoluut een beetje klimtalent hebben wil je een goede tijd neerzetten. Ben je een erkend niet-klimmer, ook dan blijft dit een tocht die best te doen is, alleen kun je een goede tijd vergeten. Maar goed, iedereen heeft bij deelname z'n eigen doel en uitrijden kan een doel op zich zijn en ook daar is niks mis mee.

 

Zoeken

Sponsored Links