Tijdschrift: Pedala, voor vrouwen die fietsen

Er zijn veel fietstijdschriften, zowel in Nederland, België en de ons omringende landen. Een fietstijdschrift speciaal voor vrouwen, dat was er volgens ons nog niet. Daarom is er nu Pedala, voor vrouwen die fietsen.


Pedala wordt uitgegeven door New Skool Media, uitgever van 21 (tijdschrift)merken. Op fietsgebied heeft de uitgever al drie tijdschriften, namelijk Fiets, Procycling en FietsActief. Doelstelling van het blad is inspireren en informeren van vrouwen die fietsen of willen gaan fietsen. New Skool Media speelt hiermee in op de trend dat steeds meer vrouwen het fietsen ontdekken.

Het eerste exemplaar is op 7 april verschenen. Pedala verschijnt in 2015 vier keer. Naast het tijdschrift is er ook een online platform via Facebook, Twitter, Instagram en de website van Pedala zelf. Hoofdredacteur van Pedala is Nynke de Jong, co-auteur van Vrouw & Fiets.


Het tijdschrift is in principe opgebouwd zoals veel andere fietstijdschriften. Er komen verhalen aan bod over tochten die je kunt fietsen, er wordt aandacht besteed aan materiaal, aan fietsen, voeding. Ook komt sportieve mode in de vorm van fietskleding natuurlijk aan bod. Verder worden bekende wielrensters geïnterviewd. Wat dat betreft niks nieuws onder de zon, maar wel met het belangrijke verschil dat het specifiek voor vrouwen is bedoeld. Het tijdschrift wordt dan ook grotendeels door vrouwen samengesteld, echter wel in samenwerking met de redactie van Fiets.

Reacties   

0 #3 ger shop 09-05-2016 22:37
Duidelijke taal en leuk om te lezen. we zijn dol op kleding en de kzst
is vol met de nieuwste fashion. Ik hebb ook een fashion website
gewoon voor de fun maar het helpt veel ahdere vrouwen en meelf
gemakkelijk aan een broek.Het lijktt mij leuk als jullie
ook eens
bij gershop.nl kijken en misschien eeen lief berichtje achterlaten. !


Here is my blog post ger shop: http://www.gershop.nl/dameskleding.htmx
Citeer
0 #2 Monique Beute 04-06-2015 13:28
Ik ben zojuist terug van een fietsreis van Maastricht naar Rome. Reis duurde 32 dagen, ging door 7 landen en ben over de Alpen gefietst. Ik heb tijdens de reis een dagelijkse blog bijgehouden. Opvallend is dat ik op de hele reis geen enkele vrouw ben tegen gekomen die in haar eentje aan een dergelijke onderneming begint. Terwijl het erg gaaf is om te doen! Voor een impressie tik bij Google in : moniquetraptnaa rrome. Misschien een item voor jullie blad? Ik sta open voor contact over deze reis. Merk aan mijn omgeving dat mensen c.q. Vrouwen hierin erg geïnteresseerd zijn.
Citeer
0 #1 Pluijmaekers 28-04-2015 14:31
Waar is dit blad te koop ?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken

Sponsored Links