Fietsers geholpen bij pech onderweg

Eigenaren van racefiets, mountainbike, hybride fiets of e-bike kunnen bij wielersportbond NTFU vanaf nu gebruik maken van een Pech-onderweg-service. Deze service wordt tegen aantrekkelijke voorwaarden en een exclusieve prijs aangeboden door FietsNED, waarmee de NTFU een samenwerking is aangegaan.

NTFU-directeur Arjan de Vries: "De NTFU werkt sinds dit seizoen samen met FietsNED, dé mobiele fietsenmaker van Nederland, en we kunnen per direct een Pech-onderweg-service aanbieden. Wij zijn er van overtuigd dat we met deze nieuwe service een aantrekkelijke dienst in huis hebben voor fietsers die er zeker van willen zijn dat ze in geval van pech onderweg altijd geholpen worden op de best mogelijke manier."

Deze service van FietsNED biedt fietsers een kosteloze reparatie bij pech onderweg. Kan een fiets onverhoopt op de pechlocatie niet gemaakt worden of is er een voorkeur om teruggebracht te worden? Dan worden eigenaar en fiets thuisgebracht. In de FietsNED-bus is tevens ruimte voor een tweede fietser en zijn of haar fiets zodat fietsgezelschap niet alleen achter hoeft te blijven.

De fiets centraal

"Net als de NTFU wil FietsNED mensen laten ontdekken dat fietsen kan bijdragen aan een leuker en langer leven," aldus Martin Leemans, directeur van FietsNED. "De NTFU doet dat door vooral de fietstocht centraal te stellen. FietsNED wil dat doen door de fiets zelf centraal te stellen. Fietsen is pas leuk als de fiets prettig rijdt en veilig is. Dat vraagt technische zorg voor de fiets en dat doet FietsNED als de beste."
De NTFU en FietsNED maken geen onderscheid in het type fiets: mountainbikes, racefietsen, hybride fietsen of trekking fietsen, de rijwielspecialisten van FietsNED kunnen volwaardige reparaties uitvoeren in hun mobiele werkplaats. Ook eigenaren van e-bikes kunnen gebruik maken van de service. De Pech-onderweg-service is persoonsgebonden en niet fietsgebonden: de gebruiker wordt geholpen met de fiets waarmee hij of zij op pad is.

Ruim aanbod voor iedere fietser

De NTFU is een wielersportbond die zich inzet voor de breedtesport. Meer dan 53.000 fietsers zijn via een vereniging of rechtstreeks verbonden met de NTFU. Jaarlijks vinden onder auspiciën van de NTFU ruim 3.000 toertochten plaats in Nederland voor racefietsers, mountainbikers en recreatieve fietsers. Arjan de Vries: "Het maakt ons niet uit of fietsers op een gloednieuwe of tweedehands fiets rijden, of zij een mountainbike of hybride fiets bezitten. Wij willen ons blijvend inzetten voor sportieve fietsers die prestaties neer willen zetten, op een niveau dat bij hen past. En wij stellen ons ten doel om fietsers met elkaar in contact brengen, omdat wij geloven dat samen sporten dé stimulans is om vaker, beter, gezonder en veiliger te fietsen."

Meer info: www.ntfu.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken

Sponsored Links