Review: Felvarrom Broekriem, gemaakt van binnenband

Als fietser ben je natuurlijk het liefst de hele dag met je hobby bezig. Maar door alle dagelijkse beslommeringen, werk, familie en andere zaken kan dat natuurlijk niet. Om toch iets van een fietser-uitstraling te hebben zou je een broekriem, gemaakt van de binnenband van een fiets, kunnen dragen. Wij hebben er een getest.

Broekriem

De broekriem is gemaakt van een gerecyclede binnenband. Heb middenstuk van de broekriem is dus gemaakt van een binnenband, terwijl de beide buitenkanten gemaakt zijn van nylon. De broekriem is te verkrijgen in een aantal kleurvarianten, waarbij de kleur natuurlijk verschilt in de nylon buitenkanten. Het middengedeelte, de binnenband, is altijd zwart. De broekriem wordt vastgemaakt met een vernikkelde stalen gesp van 40mm breed. De riem is bestellen in 3 lengtes (110cm, 120cm en 130cm). Daarnaast is er een versie die je zelf op lengte kunt maken. De broekriem wordt geleverd in een leuke, van fietsbinnenbanden gemaakte, verpakking. Dit geheel ziet er leuk uit en op deze manier is de broekriem niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om als cadeau te geven.

Chicles

De broekriem die wij getest hebben is te bestellen bij www.chicles.nl, een website/webshop voor wat moeilijker te verkrijgen fietsonderdelen en accessoires. Daarnaast zijn ze ook leverancier voor bamboe fietsen. Kortom, niet de standaard recht-toe-recht-aan fietsonderdelenwebshop.

Conclusie

Wij hebben de broekriem een aantal weken getest. Het draagcomfort van de broekriem is prima. De uitstraling is apart. Je presenteert jezelf er echt mee als een fietsliefhebber. Als dat is wat je wilt is dit echt een hele mooie broekriem. De kwaliteit van de riem is prima en het ziet er allemaal prima verzorgt uit, kortom: een mooie cadeau dat je jezelf of een ander kunt doen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken

Sponsored Links